Detta är den godaste pizzsalladen jag någonsin provat.
Godaste pizzasalladen :
1 litet huvud med vitkål
1 kastrull med kokhett vatten
3 korkar med ättika ( te.x perstorp)
1 dl rapsolja
1 1/2 tsk med salt
grovmalen svartpeppar
Gör så här:
Hyvla kålen med en osthyvel eller i en matberedare. Lägg i ett durkslag och häll över det kokande vattnet över den strimlade kålen. Skölj sedan med iskallt vatten tills kålen svalnat. Låt rinna av medan du blandar ihop ättika, rapsolja salt & svartpeppar.
Häll ner och vänd om både vitkål & ättikssåsen blanda väl och smaka ev av med mera ättika eller kryddor.
Klarar sig fint i 5- 6 dagar i kylskåp.
Tack Jenny för tipset på pizzasallad den var verkligen supergod jag la till lite vitlökssalt tog 1 tsk salt och en halv tsk vitlökssalt det blev perfekt så än en tack. Tack även för alla tips du ger