Hej hej,
Sätter mig en liten stund nu framför datorn innan det är dags att lämna Melvin och hans vänner på gymnastiken. Ett middagstips jag tycker ni ska prova snart är denna grönpepparkyckling , jisses så gott. Jag har gjort något liknade med creme fraiche – men med philadelphiaost blev den ännu krämigare. Kommer absolut att laga denna igen, sen plus för att den går lätt att variera med andra sorters kryddor.
Det här behöver du till denna gratäng:
1 grillad kyckling
1/2 gul paprika
1/2 röd paprika
200 gram philadelphiaost
2 1/2 dl grädde
2 msk kinesisk soya
1 tsk dijonsenap
1 msk med grovkrossad grönpeppar
Serveras med ris och en god sallad
Kycklinggratängen på väg in i ugnen, med vackra färger av paprika.
Gör så här:
Ställ ugnen på 225 grader, ta fram en ugnssäker form.
Ta bort köttet på den grillade kycklingen och lägg i formen, tvätta och hacka paprikorna över.
Värm upp en kastrull md philadelphiaost, grädde, senap, soya och krossad grönpeppar. Låt sjuda upp och häll över kycklingen.
Ställ in i ugnen i cirka 20 minuter, och under tiden kokar du riset.
Servera genast.
* * * * * * * * * * * * * * * * *
Nähe, det står ett par otåliga barn vid ytterdörren här,
och tycker att det är dags att åka till gymnastiken nu.
Ha en fortsatt fin tordag
Jag älskar grönpepparkyckling! Har varit en favorit sen barnsben 🙂 va kul att läsa ditt recept det var nästan exakt som det jag lärt mig av min mamma!
🙂 Ja det är supergott!
Ser ruskigt gott ut! 🙂
Intressant blogg!!, Läs bloggen om hur
du blir ung och rik. http://ungrik.blogg.se/
/Lizette
Hult
Hej 🙂 Denna maträtt såg väldigt god ut. Denna ska vi laga till den kommande veckan. Jag undrar om man kan använda vanlig senap eller om man måste ha just dijonsenap? Kramar