Hej hej!
Vi pausade lite i tapetseringen och åt lunch- det blev det nygräddade våfflor som Thelma och Tindra hade lagat.
Och florsocker, grädde och sylt är ett måste till våfflor. Gott gott gott.
Vare sig man gör egna våfflor eller har mix så tänk på att ha mycket smör när du gräddar – då får du frasiga och fina våfflor.
Nu ska jag skjutsa hem tjejerna till Tindra,
och sedan blir det en liten tur till mataffären – och handla lördagsgodiset 😀
Ser fram emot bilderna på köket.
Ni är så effektiva. Hur hinner ni få allt gjort hemma?
Själv hinner jag aldrig med något eller prioriterar kanske inte.
Tackar ödmjukast för en inspirerande och glädjefylld blogg.
Kramar Kristin.
Hej. Brukar kika in på din blogg lite då och då, suverän blogg:) Tänkte bara kolla med dig om du vet något gott, enkelt och inte alltför dyrt i matväg att bjuda på ett 30 års/ 1 års kalas:) ha det gott
Mmmmm
Tagga ner å var inte så jävla ”lycklig”!!!!!
Hejsan!!! Allt gott med våfflor, men bara allt för sällan man gör det bara! Jag gör alltid egen smet och det är ju ganska så enkelt med! Men ibland tar man ju genvägar….. Kram Fia
Åh jag vill också jättegärna se bilderna på köket när det är klart, din blogg är oerhört inspirerande =)
Kram!