Tips på goda förrätter kan man inte få för många av.
En god klassisker som vi gärna lagar på helgerna är denna:
Smörstekta toast med räkor
Detta behöver du :
Smör
Rostbröd
Ruccolasallad
Citron
Rödlök
Creme Fraiche
Handskalade räkor
Stenbitsrom
Gör så här:
Skala räkorna, och skölj ruccolan.
Smörstek toasten – det räcker med en halva rostbröd för varje förrätt.
Dekorera sedan snitten och servera genast.
Hej Jenny, det kan ju liksom aldrig blir fel med räkor, är ju hur gott som helst! Ska nog ta fram lite kräftor idag och sedan köpa till lite rökta räkor till fredagsmys – har du något bra recept på aioli tro? Ha en bra dag
Viola: eller hur! 🙂 jag håller med.
Och visst har jag recept på aioli. Världens godaste till och med 🙂
http://www.femme.se/jennysmatblogg/aioli-sa-enkelt/
🙂
Tack för alla fantastiska recept! Håller också på att få ordning på en receptblogg för att kunna samla allt 🙂 Och många av dina recept har jag använt mig utav, nu i dagarna ska jag prova några av ditt julgodis 🙂
Så bra med din blogg, vet jag alltid kan gå in här och hitta något när jag ska ha en liten middag med ett par gäster. Bara att titta runt lite och sätta ihop något som passar, tack för det:-). Fina foton också har du på allt!
Vilka härliga bilder! Detta ska provas 🙂
Räkor hör till favoriten så det där ser riktigt gott ut:)
Kram från victoria på http://www.victoriasprovkök.se
Tack Jenny, ser fram emot fredagen med egen aioli 🙂
vilka fina bilder 😀 har du några bra fototips när det gäller att fota mat inomhus? 😀
Sandra :
Tänk på att fota i dagsljus. Det blir sällan bra matbilder med blixt.