Många av er önskar grilltips! Eftersom sommar & grillsäsongen är här- då är det alltid roligt med nya förslag. Ett av grillmiddagens bästa tillbehör är ostfyllda champinjoner. Detta gör vi nästan uteslutande till alla grillmiddagar. Men eftersom vädret var lite sisådär nu ett tag så lagades denna middagen inomhus, och istället för grillade – så blev det ugnsbakade champinjoner fyllda med färskost. Jättegott.
Vi testade en nyhet bland färskostarna Cantadous gräslök och basilika. En god smakrik och len färskost.
Vi ett hade ett tjugotal champinjoner som vi fylllde och värmde i ugnen & dessa var försvinnande goda, med den mjuka varma osten tillsammans med champinjonerna – det är yummi ! Uppläggningsfatet med den färskostfyllda svampen vart tom på nolltid.
Har ni inte prövat, så gör de tills nästa middag eller nästa grillkväll.
Antingen så grillar man dem, eller så gör man dem i ugnen.
Och detta är jätte enkelt och blir alltid lika uppskattat.
Rensa champinjonerna och ta bort svampfoten. Fyll upp med en god färskost, och penla med lite olivolja på baksidan, lägg i en form
och ställ in i ugn i 225 grader, i några minuter.Osten ska bara smälta – serveras genast
.Och så här ser förpackningen ut som jag prövade – det är en nyhet från Cantadou: Basilika och Gräslök
//
Mmmm, det är så gott! Har inte hunnit pröva den här nya färskosten än, men gott m. vitlök/svartpeppar/taco osv. OCH halloumi att jag i så många år har missat att grillla halloumi! 🙂
Mumsfillibabba
Halkade in här av misstag. Mat å annat helt i min smak, ska testa champinjonerna ¨å köttfärsfyllda paprikor ikväll:)
MVH Jennie
Nu bara måste jag skriva några ord….!
Så många fantastiska tips man får från Din underbara blogg.
Nästan dagligen blir jag inspirerad av att testa ngt av det Du tipsar om!!
Tusen tusen tack för all inspiration!!!
Ha en fantastisk sommar!!!
Jennie : Välkommen hit 🙂
Viola : Grillade Halloumi är gott det 🙂
Sofia : tack snälla – den kommentaren värmde 🙂
Ser jättegott ut! Kul med lite ”nya” tillbehör och svamp älskar jag..
=)
Vi brukar vira bacon runt och det blir fantastiskt gott 🙂
Så gott, ännu godare med bacon! Ett annat tips är bacon lindade dadlar, passar jätte bra till grillat eller bara som tilltugg! Grilla eller kör i ugnen tills baconen fått färg!
Då champinjoner behöver minst 20 min tillagning för att minimera de cancerframkallande gifterna. Hur blir färskosten då?