Här har det bakats koladröms-tårta idag….
Thelma ville baka något extra fint idag för att hon skulle få besök av en kompis här i ett par dagar.
Och när Thelmis började baka, så var Nomi snabbt på plats och ville även hon vara med – så lillasyster fick vispa ( och äta ) grädde med Thelma bakade resten av tårtan.
Visst blev den väl tjusig!! 😀
Nu är det dags för fika …… och kika på halv åtta hos mig ! Tycker det är så roligt med alla dessa matlagningsprogram.
Hörs!
Jisses vad god den ser ut :-D! Min semester börjar om ett par veckor, ska nog inleda den med en kaka som denna.
Det ser sååå gott ut. Och man ser ju lite av kolan med. Mm längtar efter receptet!!
Nu har jag tipsat på FB om din underbara blogg 🙂 kram
Ojojoj så god den ser ut, nu blev jag akut sugen 🙂 Ett recept på denna hade inte varit fel, om de skulle gå bra? =) Ha en riktigt trevlig kväll.
Är det den som var i senaste numret av ICA buffé??? Fast utan daim.
Hej Jenny!
Å vad tårtan såg smarrig ut!
Jag följer din blogg och ville bara säga att den är kanon! Underbart inspirerande och du har så fina bilder till dina inlägg oxå!
Kram
Jättefin tårta! Duktiga barn du har. Kram
Har följt din blogg ända sen du fanns på Pernilla Wahlgrens bloggsida och måste säga att du har bland det bästa matbloggarna av alla!! Så vackra bilder till dina rätter och bakverk och det inspirerar massor!!
Oj, vad smarrig den ser ut..Mmmmm…finns receptet på din fina webbsida redan ? För den vill vi prova.. ! :0) Trevlig Sommar! Cecilia
Jag såg den i tidningen buffe men jag ändrade om lite.
Jag gjorde digestivekex i botten sen på med kolan. På det så hade jag sönder maränger i lite halvstora bitar. Sen vispade jag grädde tillsammans med vaniljsocker och vanligt socker. I det hade jag 6 st krossade daim och blandade om. Sen hade jag på det över marängerna.
Och sist men inte minst så hade jag nästan 2 L jordgubbar på toppen som jag hade skurit i mindra bitar.
Det var riktigt gott och alla som åt av tårtan sa att det var den godaste tårtan dom ätit, så då blev man glad =) Sen gjorde jag faktiskt i ordning gräddblandningen dagen innan för jag tycker att den bli godare när den får stå till sig lite.