Detta behöver du :
100 gram smör
100 gram vitchoklad
2 ägg
3 dl strösocker
2 dl mjöl
Garnering : Vispad Grädde
Gör så här:
Ställ ugnen på 200 grader
Bryt ner chokladen i en bunke, smält smöret och häll över.
Rör om tills chokladen smält.
Blanda strösocker, mjöl och ägg – och rör sedan ner i choklad blandningen.
Klicka ut smeten i muffins formar ( ca 2/3 -delar )
Och grädda i mitten på ugnen 8-12 minuter. Eller tills de fått lite färg.
Älskar din blogg o dina recept! Funderar på att baka dessa till sonens dop! Hur många muffins får man ut av detta recept ungefär?
Tyckte jag följde receptet, men jag tyckte dem blev alldeles för flottiga och fastnade i formen. Hur blir dina i konsistensen?
Funkar de att frysa dem?
Ja, utan grädde 🙂
Ja det funkar fint.-
Hur många blir det? Har du vanliga bullformar?
BRA blogg MEN du är mycket dålig på att svara när någon frågat dej om receptetn
Jisses förstörde DUBBEL sats av denna kaka. Bra yta men bara SMET inuti trots att graderna stämde,vad är detta för trams recept??????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Vad tråkigt att du inte lyckades , vet faktiskt inte vad det kan bero på.
Vad hade du för choklad?
Har försökt med två satser nu och båda har bubblat över sen när jag tagit ut dom så sjunker dom och bara ligger mot kanterna. Fortfarande råa trots att dom vart inne mer än 10 min. Vet ej vad jag gjort för fel då jag har följt ditt recept.
Lyckades inte alls!! De bara sjönk i hopa, hade fin färg men smet i mitten.. Ska där inte vara bakpulver i?
Hej! Åh vilka bra recept du har!! använder du varmluft eller vanlig ugn?
vanlig 🙂
Blev kanon gjorde mina gluten och äggfria. Tog semperis finmix 1 tsk fiberhusk och no eggpulver.
Hur många muffins blir det av receptet? Snällt om du vill svara eftersom jag tänkt att göra dem till påsk!! 🙂