Hej hej,
Jag har ägnat förmiddagen åt att svara på frågor och era mail! 🙂 Tack för alla trevliga kommentarer ni skickar. Och sedan har vi förberett degen till bullbaket, den står nu på första jäsning. Har inte bestämt vad vi ska baka för någon smak! Vilken fyllning tycker ni är godast?
Men just nu är det är dags för liten lunch, kycklingsallad med hemmagjord vitlökssås.
Nomi gillar inte sallad så vi har vi lagat en pasta , med kyckling och sås till henne .
Smörstekt ljummen kyckling med blandad sallad, körsbärstomater, fetaost, rödlök och vitlökssås.
Hej! Min favoritfyllning är smör, ekologiskt vaniljpulver och socker!
Kanelbullar.
Med mkt kardemumma i degen
Jag har också bakat bullar idag, nattjästa! Kanelbullar är godast enligt mig! Kram
Själv föredrar jag vaniljfyllning! Mumms.. 😀
Vaniljkräm och blåbär är en nygammal favorit här hos oss 🙂 Men klassikerna socker/kanel funkar ju alltid, eller hur?
Vad har du för krydda när du steker kyckling?
Kram!
Hej!
undrar om man gör en pastasallad hur långt i förväg kan man koka pastan? Dagen innan tex? Kan man göra hela salladen dagen innan om det finns tomater i osv
mvh
Catherine
Hej! Ser gott ut! Hur har du gjort såsen?
Mums för bullar! Ska bli spännande att se hur de blev!
Kanelbullar med kanel, vaniljsocker, smör, strösocker och lite salt är gott.
Andra favoritfyllningar är blåbärsmarmelad!
Choklad är också gott!
Jenny : Om du klicka på ordet ” vitlökssås” i texten så hittar
blir du länkad till detta recept 🙂
Anna : Visst är choklad gott, vi bakade nutellabullar idag 🙂
Tusen tack =)