Enkla och goda förrätter blev det igår,
Först denna rostade crostiner med oströra toppat med söta jordgubbar
1 påse med crostiner
1 förpackning med getost ( President Petits chevres Doux )
3-4 msk philadelphiaost
Toppat med skivade jordgubbar.
Nu när jag gjorde dessa crostinerna för första gången så hade jag inte philadelphiaost i,
Men det kommer jag ha nästa gång. Rör ihop getosten med philadelphian till en oströra. Då blir det mycket lättare att bre.
Skiva sedan jordgubbarna och toppa dem med, och så är det klart att servera.
Gud vad goda de ser ut! Getost och jordgubbar som är så gott måste ju bli en kanon kombo 🙂
Ser jättegott ut !!
= )
Vilken härlig förrätt 😀
Hej Jenny!
Jag har nu hittat din matblogg och jag är så imponerad av dina recept och dina fina bilder!
Barnen och jag sitter och läskas av dina mat-och efterrätter. Det är så härligt att få lite tips och ideer!
Hälsa familjen och hoppas att vi snart får ses!
Kram Åsa
Mmmm det ser gott ut!
Visa gärna mer inredningsbilder eller tips på inredning med din stil..som jag älskar;)
Åsa :
Vad roligt att du hittat hit.
Hör gärna av er om ni är i stan – då måste ni ju komma förbi på lite fika 🙂 Kram
Det ser ju jättegott ut. Och enkelt! Smart!
Ser jätte gott ut!!
Hej! Ser mycket gott ut! Tänkte ev göra dem till helgen,men finns det nåt bra alternativ om jag inte hittar jordgubbar? Har du något annat br tips på snittar?
Kram Katarina