Jag brukar inte påskpynta så jättemycket till påsk, lite fjädrar och några påsk-kycklingar brukar ställas fram på köksbordet.
Nu hittade jag två nya fina i tyg…
Påskkycklingar i rutigt och beiget tyg.
Jag brukar inte påskpynta så jättemycket till påsk, lite fjädrar och några påsk-kycklingar brukar ställas fram på köksbordet.
Nu hittade jag två nya fina i tyg…
Påskkycklingar i rutigt och beiget tyg.
Vilka fina pippisar!!
Riktigt fina.
Roligt att ni hade en riktigt härlig dag =)
Kram Thess
Hejsan
Söta påsk,prydnader, kul när man hittar lite annorlunda saker.
De vita stolarna tycker jag var både snygga o sköna, och framförallt skönt med nåt som är underhållsfritt.
Söker i allafall ett recept som jag sett tidigare i din blogg.
Det är ett nattbröd som gräddas under natten o är klart på morgonen. Har sökt under bröd o bullar. Tack
Christina : Jag hittar inte heller receptet på bloggen.
men här kommer det igen 🙂
Detta behöver du :
13 dl vatten
1 pkt jäst
1 dl mörk sirap
1 msk salt
Ca 2 kg rågsikt / vetemjöl / Graham
Gör degen på vanligt vis, genom att värma upp vätskan till fingervarmt innan du rör ut jästen, rör sedan ner mjöl och salt ( jag valde att blanda ut med vetemjöl och grahammjöl och sedan smaksatte jag brödet med 1 /2- 1 tsk blandade brödkryddor )
Jäs i 30 minuter under bakhandduk . Baka ut 2 brödkakor och lägg på en långpanna. Låt Jäsa i 30 minuter till.
Pensla på sirap blandat med lite vatten. ( Jag strödde solrosfrön och vallmo på mina bröd )
Grädda i 225°C ca 20-30 minuter.
Stäng av ugnen och låt stå över natten 7-8 timmar.
Tjuvkika inte i ugnen !
Lycka till 🙂