Den vita chokladmoussen är ju så söt så söt.
Men med syrliga frukter och bär så blir det en jättegod efterrätt.
Det här behöver du :
2 dl visp grädde
75 gram vit choklad
1 ägggulan
Gör så här:
Smält chokladen sakta över ett vattenbad,
Rör om med en gaffel och lyft bort så fort den har smält. Den ska inte bli för varm .
Vispa grädden fluffig , och vispa äggulan i en annan skål. Rör sedan ner chokladen tillsammans med ägget.
Vänd sist ner grädden. Lite i taget och vänd om så att det blandar sig ordentligt.
Häll upp moussen i skålar låt stå kallt i minst en timme.
servera sedan med massa fräsk kiwi.
Mmmmm.
Åh, så gott det låter! Ha en fin helg!
Jag undrar, är det hela ägget eller bara äggulan man ska använda?
Tack för alla goda recept!
Tack snälla.
Det är bara Äggulan 🙂