Varmrätten från i fredags var fylld fläskfile.
Vi fyllde en filée med mozzarella och soltorkad tomat, och en med smaksatt färskost. Och äter du LCHF-kost så kan du servera fläskfilen med kokta grönsaker,
eller broccolimos istället för potatisgratäng.
Till två fyllda fläskfileér
2 fläskfiler
salt & peppar
Smör
Mozzarella
10 klippta soltorkade tomater
basilika
Alternativ 2. : 1 burk med valfri smaksatt färskost
Gör så här:
Ställ ugnen på 180 grader.
Putsa fileen, och skär ett snitt längst hela .
Fyll upp den med fyllningen, och trä ihop filen med tandpetare.
Bryn filen runt om i smör – så att den får en fin yta.
Ställ sedan in i ugnen i ca 50-60 minuter ( eller tills innertemperaturen är 72 grader)
Låt köttet vila en stund innan du skär upp det.
Klart att servera.
Mums
Älskar dina recept
Mmmmm, så gott det ser ut 🙂
Kram och fortsatt bra dag
Mums vad gott!