Detta behöver du till 4 personer.
4 paprikor
6 dl taco färs
Mozzarella
1 påse Nachochips
Mozzarella
Serveras med en god krispig sallad
Gör så här :
Skölj och skär av toppen pa paprikorna, kärna ur dem. Förväll dem gärna i vatten en timme innan du börjar med fyllningen.
Ställ ugnen på 200-225 grader både över och under värme.
Värm upp tacofärsen, och fyll paprikorna med färsen. toppa med lite mozzarella och sätt locket på och ställ dem på en ugnsplåt.
Vid sidan av strör du ut nachochipsen och fördelar ut mozzarella över chipsen.
Ställ in i ugnen och ta ut när osten blivit bubblig. ( Dock om man vill ha paprikorna riktigt mjuka, så bör man ställa in dem lite tidigare än chipsen. Men jag gillar när de är lite krispiga. )
Skölj och skär av toppen pa paprikorna, kärna ur dem. Förväll dem gärna i vatten en timme innan du börjar med fyllningen.
Ställ ugnen på 200-225 grader både över och under värme.
Värm upp tacofärsen, och fyll paprikorna med färsen. toppa med lite mozzarella och sätt locket på och ställ dem på en ugnsplåt.
Vid sidan av strör du ut nachochipsen och fördelar ut mozzarella över chipsen.
Ställ in i ugnen och ta ut när osten blivit bubblig. ( Dock om man vill ha paprikorna riktigt mjuka, så bör man ställa in dem lite tidigare än chipsen. Men jag gillar när de är lite krispiga. )
Servera med en god sallad