Potatis är alltid gott, och är så roligt för att det är lätt att variera.
Kokt, råstekt , klyftpotatis, hasselbacks, smörstekt , mos , pressad potatis och potatisgratäng ♥
Och så brukar jag göra dessa goda potatispuckar . . .
Och även dessa är lätta att variera i olika smaker, med olika kryddor och örter.
Krydda dem efter vad du ska äta till. Dessa Potatispuckar med dill och chili severade vi till fisk.
Jag brukar passa på att laga dessa när jag har fått över mycket potatismos 🙂
Det du behöver är :
Fast Potatismos
1 ägg
kryddor / örter – efter önskemål
Salt
En hel del ströbröd
Smör
Fast Potatismos
1 ägg
kryddor / örter – efter önskemål
Salt
En hel del ströbröd
Smör
Gör så här :
Rör ihop potatismos, med ägg, salt och valfria kryddor och örter.
Chili och färsk hackad dill för vår del.
Men det är även gott med persilja eller koriander – det som passar till det du ska servera.
Rör ner ströbröd tills du kan forma till runda puckar.
Bryn dem i rikligt med smör. Rätta till kanterna under stekningen så att de blir fina.
Bryn dem tills de fått en gyllene färg.
Chili och färsk hackad dill för vår del.
Men det är även gott med persilja eller koriander – det som passar till det du ska servera.
Rör ner ströbröd tills du kan forma till runda puckar.
Bryn dem i rikligt med smör. Rätta till kanterna under stekningen så att de blir fina.
Bryn dem tills de fått en gyllene färg.
Klara att servera.
Jag har följt din blogg sedan första start!
Blir bara mer och mer beroende av den 😉
Tack tack för all denna underbar inspiration
Jag håller med dej Kattis.
Kollar in bloggen fler ggr om dan.
Dessa lägger jag till recepthögen. Mumsfillibabba
Så fiffigt! Perfekt tillbehör, det ska absolut memoreras!
Vad gott! Och bra tips!
Så gott och de ser så fina ut. Kram
Åh ett till potatisrecept att prova & älska. jag blir mer och mer nyfiken på att göra nya potatissorter till maten. Finns hur mycket som helst!