Kladdkaka med after eight :
Det här behöver du till en form för 26cm
4 ägg
4 dl strösocker
2 tsk vaniljsocker
8 msk kakao
3 dl vetemjöl
200 gram smält smör
ströbröd och matfett till smörjning av form
Obs!! Denna kladdkakan ska som stå kallt i ca 2 timme innan servering,
Men den får gärna stå kallt över natten ! 🙂 Viktigt!
Gör så här:
Ställ ugnen på 175 grader.Smält smöret. Låt svalna.Smörj och bröa formen.
smält ca 12 – 15 bitar after eight över ett vattenbad. Och tillsätt detta i smöret.
Rör ihop ägg, socker, vaniljsocker, kakao, mjöl och till sist smöret.
och grädda i mitten på ugnen i ca 30 minuter.
Serveras med färska hallon
Jenny, jag tror du har glömt skriva in i ingredienslistan att det ska vara After eight med…..
Funkar det att smälta after Eight i smöret,
innan det ska svalna?