Serverad med en bulgur/pestoröra och en grönsallad.
Bulgur
Pesto
4 kycklingfileér
Smör
4 smördegsplattor
Mozzarella
Strimlad skinka
salt
Serveringstips : En nyttig grönsallad
Gör så här:
Ställ ugnen på 200-225 grader.
Koka bulgur enligt anvisningarna på förpackningen.
Stek kycklingen i smör, och salta och peppra lite lätt.
Lägg sedan de färdiga kycklingfileerna på en tinad smördegsplatta ( eller skär ut lagom stora bitar. )
Lägg sedan på rikligt med mozzarella och lite strimlad skinka innan du klämmer ihop allt till ett paket.
( lägg smördegsfliken neråt på plåten sedan )
Låt stå i mitten på ugnen tills smördegen har blivit fluffig och gyllene brun.
När bulgurn är färdig , rör ner en god pesto.
Och servera sedan den inbkade kycklingen, tillsammans med bulgurn och en god sallad.
Smaklig Måltid!!!
Otroligt gott! Älskar verkligen din blogg. Min mamma (Lika) tipsade mig för ett tag sedan om denna bloggen och det tackar jag henne för idag. Om jag ska bjuda på middag eller leta efter mattips klickar jag alltid in här! Lätta förklaringar som vägleder en genom receptet och fina bilder!
Otroligt gott! Älskar verkligen din blogg. Min mamma (Lika) tipsade mig för ett tag sedan om denna bloggen och det tackar jag henne för idag. Om jag ska bjuda på middag eller leta efter mattips klickar jag alltid in här! Lätta förklaringar som vägleder en genom receptet och fina bilder!
Jag har kollat andra matbloggar, men denna är den absoluta favoriten!
Ännu en gång, tack för en underbar blogg med goda recept på mat och sötsaker! <3
Elin : Vad glad jag blir över att du gillar bloggen 🙂
Lika har nog nästan följt bloggen sedan start:) Roligt roligt
Måste bara säga att jag älskar din blogg!! Får fantastiskt nya recept varje dag! Du är grymt duktig och bra på att inspirera andra! Tack!=)=)