Jag får många mail från er, och det är roligt! 🙂 och med mailen kommer också ganska många önskemål. Något som efterfrågas just nu är ”billig snabbmat”
Och vad kan då passa bättre än denna korvgrytan, det blir mycket – och går alldeles utmärkt att frysa resterna.
Detta behöver du :
1 msk Olivolja
3 burkar med fyllig tomatkross
1 gullök
2 vitlök
1 kruka med persilja ( mer eller mindre efter egen smak )
1- 2 röda chilifrukter ( beroende på hur starkt du vill ha )
4 – 6 dl dl vatten
2 msk koncentrerad fond
1 pkt vanlig hotdog
Salt och peppar
Så här gör man:
Fin hacka löken och chilin. Värm upp olivolja i en stekpanna, vänd ner lök , pressad vitlök och den hackade chilin.
De ska hettas upp men inte brännas, rör ner de krossade tomaterna, vatten och fond. Skär lagom stora bitar av korvarna och vänd ner i tomatröran
Smaka av med salt, peppar de sista minuterna av koktiden blandar du ner den finhackad persilja.
Låt sjuda i en kvart tjugo minuter.
Fin hacka löken och chilin. Värm upp olivolja i en stekpanna, vänd ner lök , pressad vitlök och den hackade chilin.
De ska hettas upp men inte brännas, rör ner de krossade tomaterna, vatten och fond. Skär lagom stora bitar av korvarna och vänd ner i tomatröran
Smaka av med salt, peppar de sista minuterna av koktiden blandar du ner den finhackad persilja.
Låt sjuda i en kvart tjugo minuter.
Klart att serveras med pasta.